MIR PREKINUT: Ljubina kći je započela, a Dalila je potom NAPALA Davida!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2017, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIR PREKINUT: Ljubina kći je započela, a Dalila je potom NAPALA Davida!

Napeto!

Već neko vreme vlada napeta atmosfera u vili "Parova".

Naime, među takmičarima već nekoliko sati traje rasprava o muško-ženskim temama, odnostno koliko finansijska moć utiće na opstanak današnjih emotivnih veza.

Aleksandra Subotić jasno se izjasnila da zastupa stav današnjih sponozoruša, te da joj je sasvim prirodno da momak sa kojim je bude novčano situiran i sposoban.

David se donekle složio sa verenicom i rekao da je on >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sposoban, ali da nema novca na koji je ona navikla i da radi posao koji je radio njen otac, pored kojeg joj ništa nije nedostajalo.

U raspravu se umešala Dalila Mujić rekavši:

- Ja mislim da nije baš sve tako kao što ti tvrdiš, odnosno da si sve stekao sam. Milslim da nisi sve radio pošteno - rekla je učesnica i žestoko uvredila brata njenog sadašnjeg momka.

Da podsetimo, David je svojevremeno na "Poligrafu" govorio da je uporedo radio u kafiću i profesionalno trenirao fudbal. Pored toga, radio je u Americi, a trenutno drži giros na Veterniku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.