MILIJEVA ISPOVEST: Učesnik Parova iskreno progovorio O SVEMU, ništa nije sakrio

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2017, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILIJEVA ISPOVEST: Učesnik Parova iskreno progovorio O SVEMU, ništa nije sakrio

Otvorio je dušu.

Milutin Radosavljević Mili je ostao upamćen u "Parovima 5" po brojnim skandalima ali najviše se pisalo o njegovoj vezi sa Mirelom Lapanović. Ta veza je prekinuta ali strasti se ne smiruju!

Naravno da je jedno od prvih pitanja u emisiji bilo vezano upravo za nju, ali kada se Mirelino ime spomene, on ima samo ružne reči da kaže.

- Nisam više zaljubljen. Sad samo sebe volim. Čujem da me ona vređa u lajvovima. Ma ostavi me na miru više >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekao je Mili u emisiji "Upoznajte Parove".

Jovana Jeremić je Milija pitala ko ga je tukao pre nekoliko dana, pošto se piše kako je pretučen.

- Ne znam neki majmun je skočio na mene. Nemam pojma ko. Budala uvek ima. Ja se ne plašim nikog čak ni onih kojima sam dugovao al eto, neka budala me napala. Obezbeđenje me spasilo - dodao je Mili.

On se još pohvalio se da mu treba motka, figurativno rečeno, kako bi se odbranio od svih devojaka koje ga napadaju. Još tvrdi da nema stalnu devojku, ali i da mu ne treba.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.