MILI: BRENA JE BOLJA OD CECE!

Izvor: Kurir, 07.Jun.2011, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILI: BRENA JE BOLJA OD CECE!

Šteta za njega. Dok sada hvali Svetlanu Ražnatović, Aleksandar Milić možda se i ne seća šta je o njoj pričao pre samo godinu i kusur dana. U intervjuu datom 27. januara 2010.

Šteta za njega.

Dok sada hvali Svetlanu Ražnatović, Aleksandar Milić možda se i ne seća šta je o njoj pričao pre samo godinu i kusur dana. U intervjuu datom 27. januara 2010. Frankfurtskim vestima, producent i kompozitor potcenio je Cecu i na sva usta nahvalio Lepu Brenu, s >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kojom je tada sarađivao.

- Ušće je najveći domaći zadatak za pevače i na njega izlaze samo oni koji su ga dostojni. Voleo bih da Brena zapeva na ovom mestu i siguran sam da može da dovede više ljudi nego Ceca - planirao je tada Mili, ali koncerta nije bilo!

On je Ceci zadao još jedan nizak udarac.

- Mislim da smo Ceca i ja dovoljno radili zajedno, ona je otpevala 60 mojih pesama. Smatram da je za nju i za mene bolje da se više ne ponavljamo. Posvetio sam se „Miligramu“, tu je i Brenina karijera, pa ne verujem da bih mogao da se bavim i Cecom.

Najveća zvezda na Balkanu je ipak pesma, jer jedino one ostaju.

Sve je prolazno, samo je Mili večan!

Ne da biber fanovima!

Lepa Brena je za juče najavila premijeru „Bibera“, ali su fanovi uskraćeni za to zadovoljstvo.

- Ponedeljak se pominjao kao opcija za puštanje druge pesme s novog albuma. Ovo je sjajan vid kampanje za album, i bolje je zagolicati javnost pre objavljivanja svih pesama - kaže naš izvor, ali nije želeo da otkrije kad ćemo čuti „Biber“.

Tim povodom Žika Jakšić nam je rekao:

- Prvo će biti objavljen delić pesme, a zatim cela. O datumima premijera ne mogu ništa da vam kažem.

(D. K.)

Obe ga ostavljale zbog love

I Ceca i Brena svojevremeno su prekinule saradnju s Milijem zbog njegovih finansijskih zahteva. Ceca ga je „ostavila“ 2006, a Brena prošle godine. I dok je ova druga za novi album okupila brojne autore kako bi pokazala da će hitova biti i bez Milija, Ceca mu se vratila nedavno. Ljubav živi!

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako vetar dune: Aleksandar Milić Mili sada hvali Cecu, a kako je bilo 2010!?

Izvor: Svet, 07.Jun.2011

Dok sada hvali Svetlanu Ražnatović, Aleksandar Milić možda se i ne seća šta je o njoj pričao pre samo godinu i kusur dana. U intervjuu datom 27. januara 2010. Frankfurtskim vestima, producent i kompozitor potcenio je Cecu i na sva usta nahvalio Lepu Brenu, s kojom je tada sarađivao. "Ušće je...

Nastavak na Svet...

Kako je Aleksandar Milić Mili pljuvao po Ceci !?

Izvor: CrveniTepih.com, 07.Jun.2011

Nešto u čega je sada teško poverovati ali se zaista desilo. Dok sada hvali Svetlanu Ražnatović, Aleksandar Milić možda se i ne seća šta je o njoj pričao pre samo godinu i kusur dana. U intervjuu datom 27. januara 2010. Frankfurtskim vestima, producent i kompozitor potcenio je Cecu i na sva...

Nastavak na CrveniTepih.com...

PLJUJE PA LIŽE MILI: BRENA JE MNOGO BOLJA OD CECE!

Izvor: BezZabrane.com, 07.Jun.2011

Dok sada hvali Svetlanu Ražnatović, Aleksandar Milić možda se i ne seća šta je o njoj pričao pre samo godinu i kusur dana. U intervjuu datom 27. januara 2010. Frankfurtskim vestima, producent i kompozitor potcenio je Cecu i na sva usta nahvalio Lepu Brenu, s kojom je tada sarađivao. - Ušće...

Nastavak na BezZabrane.com...

Ceca snimila „Krušku 2"

Izvor: Press, 08.Jun.2011, 01:17

Na novom albumu Svetlane Cece Ražnatović, koji izlazi 17. juna, naći će se i pesma „Ona" koju su kompozitor Aleksandar Milić Mili i svi koji su je čuli proglasili „Kruškom 2"

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.