MARIJA ŠERIFOVIĆ PROSLAVILA 27. ROĐENDAN

Izvor: Kurir, 21.Nov.2011, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARIJA ŠERIFOVIĆ PROSLAVILA 27. ROĐENDAN

Marija Šerifović proslavila je svoj 27. rođendan prvo u Beču, a zatim je organizovala rođendansku žurku i u beogradskom klubu „Magacin“. U austrijskoj prestonici okupila je nekoliko najbližih prijatelja, a nije izostala ni mama Verica, koja ju je ...

Tamo uz tamburaše,‘vamo na narodnjake!

Marija Šerifović proslavila je svoj 27. rođendan prvo u Beču, a zatim je organizovala rođendansku žurku i u beogradskom klubu „Magacin“. U austrijskoj prestonici >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << okupila je nekoliko najbližih prijatelja, a nije izostala ni mama Verica, koja ju je iznenadila tako što joj je za rođendan dovela tamburaše iz Novog Sada.

Pevačica je potom napravila reprizu za sve prijatelje koji nisu mogli da dođu u Beč, pa ih je izvela na narodnjake. Najveseliji je bio Marijin polubrat Danijel Pavlović, koji je čak i pevao gostima. Slavljenica je dobila mnogo poklona, a najviše joj se svideo punjač za sve vrste mobilnih telefona.

(G. D.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marija Šerifović u Magacinu: FOTO

Izvor: NaDlanu.com, 21.Nov.2011

Posle rođendanske žurke u Beču, Marija Šerifović je u beogradskom klubu Magacin organizovala žurku za pamćenje za sve prijatelje koji nisu mogli da prisustvuju rođendanskoj proslavi u Austrijskoj prestonici. .

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.