MAJA SKOKNULA KOD ISIDORE: Hvala ti što mi daješ snagu i podršku!

Izvor: Kurir, 06.Jul.2015, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJA SKOKNULA KOD ISIDORE: Hvala ti što mi daješ snagu i podršku!

Isidora Bjelica nalazi se na lečenju u Švajcarskoj gde se po treći put bori protiv rakom. Ona je na društvene mreže okačila fotografiju sa predsednicom Skupštine Srbije Majom Gojković, koja je došla u posetu. Književnica je oduševljena ovim gestom Gojkovićeve koja je našla vremena da u moru svojih obaveza našla vremena za nju.

"Hvala divnoj Maji koja je našla vremena između dva aviona da obiđe svoju staru prijateljicu i da joj snagu i podršku i hvala Radetu, najdivnijem >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << konzulu i anđelu od čoveka, koji je sve to organizovao i iznenadio me. Divni ste", napisala je Isidora.

Njeno zdravlje ipak najvše brine njenu porodicu, muža Nebojšu Pajkića i decu Lava i Vilu. Upravo zato, njen suprug je nedavno napisao kolumnu posvećenu Isidori koja je potresla celu Srbiju.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Maja Gojković posjetila Isidoru Bjelicu: Hvala ti što mi daješ snagu!

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Jul.2015

Isidoru Bjelicu, koja se trenutno nalazi na liječenju u Švajcarskoj, posjetom je iznenadila Maja Gojković...Predsjednica Narodne skupštine iskoristila je pauzu između dva ljeta da obiđe prijateljicu, a ovaj gest Gojkovićeve duboko je dirnuo Isidoru..."Hvala divnoj Maji koja je našla vremena između...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.