Luna Đogani: Želim da budem srpska Keri Bredšo!

Izvor: Svet, 28.Sep.2016, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luna Đogani: Želim da budem srpska Keri Bredšo!

Mnogi su mislili da će Luna Đogani, postati pevačica kao njeni roditelji, a ona je iznenadila sve kada je otvorila modni blog i postala blogerka.
“Očekivali su da ću biti pevačica, da ću snimiti neku pesmu spot, ali eto ja sam ih iznenadila tako što sam otvorila svoj modni blog”, rekla je Luna koja želi da se bavi temama koje interesuju mlađe devojke.
Kako kaže želi da bude srpska Keri Bredšo.

“Baš tako, Keri Bredšo na srpski način, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << u skladu sa mojim godinama”, otkrila je novopečena blogerka u “Ekskluzivu”, prenosi Kurir.
Njena mama Anebela Atijas ističe da podržava svoju ćerku i da joj je drago što nije postala pevačica.

“Prisutna sam kad god nešto piskara i kad se slika. Ja sam surovo iskrena”, rekla je Anabela.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Luna Đogani: Želim da budem srpska Keri Bredšo!

Izvor: Scandal.rs, 28.Sep.2016

Mnogi su mislili da će Luna Đogani, postati pevačica kao njeni roditelji, a ona je iznenadila sve kada je otvorila modni blog i postala blogerka...“Očekivali su da ću biti pevačica, da ću snimiti neku pesmu spot, ali eto ja sam ih iznenadila tako što sam otvorila svoj modni blog”, rekla je...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.