Ludnica zbog pijace: Keva divljala zbog cigareta, Miću i Jelenu pratilo obezbeđenje! (video)

Izvor: Svet, 25.Maj.2016, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ludnica zbog pijace: Keva divljala zbog cigareta, Miću i Jelenu pratilo obezbeđenje! (video)

Današnji odlazak na pijacu počeo je svađama, a u istom maniru protekao je i povratak gazde i sluga.
Naime, farmere je šokiralo to što je u traktorskoj prikolici između Lepog Miće i Jelene Golubović stajao pripadnik obezbeđenja, koji se potrudio da situaciju održi pod kontrolom. Verovatno je na pijaci bilo veoma zanimljivo i burno, pa je trebalo sprečiti potencijalne incidente.
Gazda se potrudio da opravda svoje obećanje, pa farmere očekuje egzotična nedelja >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << puna raznolikog voća. Ipak, farmeri su ostali uskraćeni za ono što su najviše želeli – kafu i cigarete, pa je zbog toga Zorica Marković Keva potpuno pobesnela.
Opet tvoja samovolja i lečenje tvojih kompleksa“, izrevoltirana je bila Keva zbog toga što je gazda rekao da nema kafe ni cigareta ove nedelje.
Ipak, Mića je doneo cigarete, ali je rešio da ih ušteka i testira ponašanje farmera usled njihovog nedostatka. On je sve cigarete sakrio, a smilovao se prema Kevi, pa joj je krišom dao jednu kutiju cigareta.
frameborder="0" allowfullscreen>

frameborder="0" allowfullscreen>

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ludnica zbog pijace: Keva divljala zbog cigareta, Miću i Jelenu pratilo obezbeđenje! (video)

Izvor: Scandal.rs, 25.Maj.2016

Današnji odlazak na pijacu počeo je svađama, a u istom maniru protekao je i povratak gazde i sluga...Naime, farmere je šokiralo to što je u traktorskoj prikolici između Lepog Miće i Jelene Golubović stajao pripadnik obezbeđenja, koji se potrudio da situaciju održi pod kontrolom. Verovatno je...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.