Lindzi Lohan pobesnela na verenika zbog prevare i otkrila da je trudna!

Izvor: Svet plus, 24.Jul.2016, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lindzi Lohan pobesnela na verenika zbog prevare i otkrila da je trudna!

Glumica Lindzi Lohan poslužila se društvenom mrežom Instagram kako bi iskazala svoj bes zato što je njen verenik, Egor Tarabasov, ostao cele noći u klubu i prevario je sa prijateljicom!

Glumica Lindzi Lohan je noćas pobesnela na svog verenika, ruskog milijardera Egora Tarabasova, pa je svoj bes iskazala na instagramu fotografijom njih dvoje ispod koje je napisala: "Pretpostavljam da sam i ja bila takva kad sam imala 23... sve se promeni kad imaš 26, 27" a onda je označila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << svog verenika i napisala:"Hvala što nisi došao kući noćas. Slava menja ljude". Naravno, ubrzo posle ovoga je tu objavu obrisala.

Ono što je čudno jeste da je glumica na svom tviter profilu objavila trejler za film u kom je igrala, "Labour pains" i napisala "Trudna sam!!" a ta objava i dalje stoji. Da li ovo znači da par očekuje bebu ili je nešto drugo u pitanju, ostaje da vidimo. Međutim, tu nije bio kraj, jer je onda Lindzi u naletu besa optužila svoju prijateljicu, modnu kreatorku Dašu Paševkinu da je bila sa njenim verenikom, ali je i te objave sa instagrama obrisala. Šta se tačno desilo, verovatno ćemo saznati u danima koji dolaze.

lindsay lohan labour pains trailer - I am pregnant!! https://t.co/f1vsqJnX1f

— Lindsay Lohan (@lindsaylohan) July 24, 2016

 

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Kontroverzna glumica optužila javno verenika da je vara, a onda je u hotelu vrištala zbog pokušaja ubistva

Izvor: B92, 25.Jul.2016, 10:03

Kontroverzna glumica i pevačica Lindzi Lohan i dalje pravi probleme...Lindzi je objavila na društvenim mrežama niz fotografija na kojima je njen verenik, Egor Tarabasov, u provodu...“I ja sam takva bila sa 23. To su glupa vremena, sve se menja kad napuniš 26 ili 27. Hvala ti što nisi došao kući...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.