Lažno se predstavljala: Ružica sve slagala da je članica “Modelisica”!?

Izvor: Svet, 07.Apr.2015, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažno se predstavljala: Ružica sve slagala da je članica “Modelisica”!?

Naime, jedna od zapaženijih učesnica Parova, Ružica Veljković,  ušla je u ovaj rijaliti kao članica grupe Models, ali i kao pevačica i model. Hvalila se kako je ravnopravni član ove popularne ženske grupe, te je navodila i pesme u kojima je učestvovala. Istina je ipak nešto drugačija.
“Iako se Ružica na sva usta hvali da je članica Modelsa, ona nema veze sa tom grupom. Jedina istina je da je bila u grupi svega 7 dana. Ali to se nikako ne može nazvati članicom grupe. Nikad nije nastupala sa njima, osim u Cinemi, gde se desila čuvena tuča, u kojoj je vodila glavnu reč”, kaže naš izvor.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lažno se predstavljala: Ružica sve slagala da je članica “Modelisica”!?

Izvor: Scandal.rs, 07.Apr.2015

Naime, jedna od zapaženijih učesnica Parova, Ružica Veljković,  ušla je u ovaj rijaliti kao članica grupe Models, ali i kao pevačica i model. Hvalila se kako je ravnopravni član ove popularne ženske grupe, te je navodila i pesme u kojima je učestvovala. Istina je ipak nešto drugačija...“Iako...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.