Lana Jurčević i Knez specijalni gosti večerašnjeg “X Factora” (video)

Izvor: Scandal.rs, 25.Maj.2015, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lana Jurčević i Knez specijalni gosti večerašnjeg “X Factora” (video)

U večerašnjoj emisiji uživo “X Factor Adria” koja je na programu na Prvoj Tv od 21h, nastupiće popularna hrvatska pevačica Lana Jurčević i Nenad Knežević Knez.

I večeras je tema večeri Evrovizija – preostali kandidati pevaće najveće hitove ovog prestižnog takmičenja, a specijalni gost večeras biće Knez, ovogodišnji predstavnik Crne Gore na Evrosongu!

Kako saznajemo, Knez se raduje večerašnjem nastupu što potvrđuje i status na zvaničnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << profilu popularnog pevača:

“Gledajte večeras X Factor Adria, Knez će nastupati sa Ksenijom, Ivanom, Jelenom, Dunjom i Lenom. Pevaće evrovizijsku pesmu Adio koju je komponovao Željko Joksimović”.

Takođe, na bini “X Factora” pojavuće se i Lepa Lana.

“Veselim se nastupu, biće ludo, kao i moja pesma “Ludo leto“ koju ću izvesti u ovom regionalnom šou programu. Trenutno smo na probama, atmosfera je sjajna! Jedva čekam da izadjem na scenu”, poručuje atraktivna pevačica.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.