LEKCIJA ZA SINGL DEVOJKE: Ako se pronalazite u ovim stavkama, nije ni čudo što nemate dečka

Izvor: Kurir, 02.Feb.2015, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEKCIJA ZA SINGL DEVOJKE: Ako se pronalazite u ovim stavkama, nije ni čudo što nemate dečka

Nije sve u tome da budete dobre devojke. Postoje stvari koje muškarci ne vole a devojke ih neprestano ponavljaju, a možda je baš to razlog što ste i dalje same

Ako želite da pronađete razlog zbog kog ste i dalje same, evo nekih smernica. Istraživanja pokazuju da postoje tipovi žena koje se uvek muče kada je u pitanju ljubav.

Proverite da li i vi pripadate nekom od ovih tipova:

Uvek na drugom mestu

Žena koja se toliko trudi da ugodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << svima oko sebe da je uvek na drugom mestu. Muškarci ne vole ovakve žene jer imaju osećaj da nema nikakvog izazova u celoj priči. Žena koja nastoji da ugodi svakoj želji svog muškarca misli da time radi dobru stvar, a zapravo ga gubi.

U potrazi za srodnom dušom

Žena koja idealizuje ljubav i očekuje da sve bude kao u filmu vrlo će često nailaziti na razočaranje. Svaku manu potencijalnog dečka će pretvoriti u veliki problem zbog kog ne mogu da budu zajedno i baciće se na potragu za nekim drugim.

Kraljica drame

Žena koja od muve pravi slona nikada nije privlačna muškarcima, pogotovo ne onima koji žele normalnu, stabilnu vezu. Ovakve žene su često i ljubomorne, a dramatizovanje je samo način da privuku pažnju na sebe.

Druga majka

Kaže se da svaki muškarac u ženi traži svoju majku, što je možda istina u nekom segmentu, ali muškarci definitivno ne žele da budu u vezi sa ženom s kojom se osećaju kao da još uvek žive s mamom. Konstantno prigovaranje i tretiranje muškarca kao da im je sin čini ovakve žene poprilično nepoželjnim za vezu.

(index.hr)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.