LEDENI IZAZOV: Pogledajte kog frajera su polili pet puta! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Avg.2014, 01:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEDENI IZAZOV: Pogledajte kog frajera su polili pet puta! (VIDEO)

Ovog glumca su polili u tuš kabini, na motoru, u odelu, ispred automobila...

Engleski glumac Benedikt Kamberbač, najpoznatiji po ulozi Šerloka Holmsa iz istoimene serije, prihvatio se Ledenog izazova, ali nije očekivao da će biti poliven pet puta!

Naime, budući da su Benedikta nominovali po nekoliko puta, on je odradio sve izazove i sledeće, između ostalog, prozvao Kajli Minog i Luisa Hamiltona.

Ipak, njega su polili u tuš kabini, na motoru, u odelu, ispred automobila…

Svakako pogledajte video:

(A. Č.)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

LEDENI-IZAZOV-Pogledajte-kog-frajera-su-polili-pet-puta-

Izvor: medio.rs, 23.Avg.2014

Ovog glumca su polili u tuš kabini, na motoru, u odelu, ispred automobila....Engleski glumac Benedikt Kamberbač, najpoznatiji po ulozi Šerloka Holmsa iz istoimene serije, prihvatio se Ledenog izazova, ali nije očekivao da će biti poliven pet puta!..Naime, budući da su Benedikta nominovali po...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.