LADNO NIJE NI PRIMETILA! Pevačici ispale grudi USRED emisije! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 01.Okt.2016, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LADNO NIJE NI PRIMETILA! Pevačici ispale grudi USRED emisije! (VIDEO)

Argentinska pevačica Laura Miler se toliko zanela tokom nastupa u jednoj emisiji, da su joj grudi ispale iz majice dok je igrala.

Laura je pevala svoju pesmu "Si Me Dejas No Vale" kada su joj nestašne grudi završile van majice, ali to u prvom trenutku ona nije ni primetila već je nastavila da igra.

Pogledajte kako su Lauri ispale grudi:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) ISPALA JOJ DOJKA DOK JE SKAKALA: Pevačica nije primetila da joj se SVE vidi!

Izvor: Kurir, 01.Okt.2016

...Argentinska pevačica Laura Miler postala je svetska zvezda preko noći, nakon što je snimak emisije u kojoj je gostovala završio na Jutjubu..Naime, pevačici je ispala dojka dok je izvodila jednu od svojih pesama na plejbek Posebnu pažnju privuklo je to što Laura nije primetila šta joj se dešava..Pogledajte...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.