Kristijan Gabrijeli: Ti si princeza, ne treba da daješ šansu luzerima!

Izvor: Svet, 05.Sep.2015, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristijan Gabrijeli: Ti si princeza, ne treba da daješ šansu luzerima!

Farmeri su dobili zadatak da kažu svoje mišljenje o svakom takmičaru, pa je tako Kristijan Golubović posavetovao Gabrijelu Pejčev koja je, po njegovom mišljenu, prebrzo ušla u vezu sa Radetom Lazićem.

Naime, Kristijan smatra da je pevačica princeza, te da bi trebalo da više bira.
“Ti si fina devojka, tiha, ali po mom mišljenju, brzo si se upustila u vezu sa Radetom. On je fin momak, ali treba da razmisliš sa kim se ljubakaš, jer ne jede se sve što leti. Ti si princeza, ne treba da daješ šansu luzerima, treba da biraš sa kim ćeš biti, jer posle je***a nema kajanja”, posavetovao je Kristijanrade  Gabrijelu.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kristijan Gabrijeli: Ti si princeza, ne treba da daješ šansu luzerima

Izvor: Scandal.rs, 05.Sep.2015

Farmeri su dobili zadatak da kažu svoje mišljenje o svakom takmičaru, pa je tako Kristijan Golubović posavetovao Gabrijelu Pejčev koja je, po njegovom mišljenu, prebrzo ušla u vezu sa Radetom Lazićem...Naime, Kristijan smatra da je pevačica princeza, te da bi trebalo da više bira...“Ti...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.