Krah višegodišnje veze? Poznata folkerka doživela bolnu neprijatnost!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2017, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krah višegodišnje veze? Poznata folkerka doživela bolnu neprijatnost!

Ne zna šta ju je snašlo...

Atraktivna folk pevačica Jadranka Barjaktarović dugi niz godina uživa u statusu zauzete devojke. Međutim, sada je budućnost njene veze sa izvesnim Crnogorcem Mikijem, kojeg krije od očiju javnosti, veoma neizvesna.

Prema saznanjima, Jadranku je njen emotivni partner pokrao tokom njenog boravka u Crnoj Gori. On joj je uzeo sav novac koji je imala kod sebe i nestao bez traga i glasa, a pevačica ne može danima da dođe sebi.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />A post shared by Jadranka Barjaktarovic (@barjaktarovicjadranka_privat) on Jun 10, 2017 at 8:11am PDT

- Jadranka ovih dana ne zna šta ju je snašlo. Tokom boravka u Crnoj Gori ju je pokrao dečko. Uzeo joj je sav novac koji je imala kod sebe i nestao. Od tada se nisu ni videli, a ni čuli. Jadranka preživljava pakao, pod stresom je i ne zna šta da misli. Očekuje njegov poziv jer je interesuje zbog čega je to uradio - kaže dobro obavešteni izvor blizak pevačici i dodaje:

A post shared by Jadranka Barjaktarovic (@barjaktarovicjadranka_privat) on Jun 6, 2017 at 7:43am PDT

- Ne verujem da će Jadranka preći preko ovoga što joj je uradio. Planirali su brak i decu, a sada je sve neizvesno. Mnogo ju je rastužio i razočarao - kaže izbor za Pink.rs

A post shared by Jadranka Barjaktarovic (@barjaktarovicjadranka_privat) on Jun 2, 2017 at 5:38am PDT

Inače, pevačica je snimila spot za novu pesmu ''Luzeru'' koji će biti dostupan na Jutjubu u utorak 13. juna u 12 časova! Do tada uživajte u tizeru za Jadrankinu novu pesmu!

A post shared by Jadranka Barjaktarovic (@barjaktarovicjadranka_privat) on Jun 9, 2017 at 10:28am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.