Kombinacija boja za kojom su odlepile mnoge modne blogerke: Da li biste se i vi tako ofarbale?

Izvor: Svet, 08.Sep.2016, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kombinacija boja za kojom su odlepile mnoge modne blogerke: Da li biste se i vi tako ofarbale?

Jesen, koja je pred nama, sa sobom donosi i mnoge nove trendove, kako u odevanju, tako i u šminkanju i u načinu friziranja.
Guliver/Getty Images Frizeri već uveliko imaju pune ruke posla i pripremaju dame za godišnje doba koje je veoma specifično zbog palete boja koje nam donosi.
Ombre, balejaž i kalsično šatiranje očigledno više nisu u modi. Jesen nam donosi poseban način farbanja vlasi u “ružičasto-zlatnu” nijansu.

A photo posted by Salon Image >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ™ (@salonimagemd) on Jul 23, 2016 at 12:49pm PDT

Uopšte nije važno kako vam je kosa prethodno bila obojena. Ukoliko nemate pramenove, ova tehnika ih iziskuje, pa će tako frizer najpre morati da vam izvuče blage pramenčiće, a zatim da doda preliv, koji će tonirati svetle delove kose.
Pročitajte i… Dame, muškarci će ove jeseni “pasti” samo na OVAKVE nokte

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Kombinacija boja za kojom su odlepile mnoge modne blogerke: Da li biste se i vi tako ofarbale?

Izvor: Scandal.rs, 08.Sep.2016

Frizeri već uveliko imaju pune ruke posla i pripremaju dame za godišnje doba koje je veoma specifično zbog palete boja koje nam donosi...Ombre, balejaž i kalsično šatiranje očigledno više nisu u modi. Jesen nam donosi poseban način farbanja vlasi u “ružičasto-zlatnu” nijansu...A photo...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.