Koliko poznate ličnosti u Srbiji naplaćuju pojavljivanje u javnosti

Izvor: Scandal.rs, 06.Okt.2015, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koliko poznate ličnosti u Srbiji naplaćuju pojavljivanje u javnosti

Bez obzira na krizna vremena u kojima živimo, i naše javne ličnosti, po uzoru na svetske zvezde, naplaćuju pojavljivanja na javnim skupovima, promocijama, premijerama…

Stavovi o tome se razlikuju, kao i povodi kojima poznate ličnosti pravdaju ove svoje postupke. Činjenica jeste da se organizuje veliki broj događaja na koje se zovu poznate ličnosti, te su one primorane da od više ponuda izaberu najbolje, a svoj dolazak kaako se čini, obavezno i naplate. Svemu ovome doprinosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << i činjenica da je poznatim ličnostima pojavljivanje na događajima nekada bilo način da se dospe na stranice novina, dok je internet to iz korena promenio, te je danas dovoljan samo jedan klik i jedna postavljena fotografija na Instagram, ili pak status na nekoj drugoj društvenoj mreži i eto vas na stranicama nekog magazina.

Koliko poznate ličnosti u Srbiji naplaćuju svoje pojavljivanje u javnosti pogledajte na portalu “Lepota i zdravlje“.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.