Knez: Rado bih bio član žirija u TLZP-u na jedno veče!

Izvor: Prva.rs, 30.Avg.2014, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Knez: Rado bih bio član žirija u TLZP-u na jedno veče!

Bliži se druga sezona popularnog šoua "TLZP", a prethodna sezona je daleko od toga da bude zaboravljena. Nenad Knežević Knez još uvek dobija komplimente za svoje učešće:
"Ljudi koje srećem mi cesto pričaju o mojim nastupima i toliko su oduševljeni istim da samo čujem "Kneže bio si mnogo dobar."
On se priseća divnih trenutaka sa kolegama takmičarima, ali mu je najomiljeniji kada je za rođendan dobio "505" ruža. Kaže da je još u kontaktu sa ostalim učesnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << i da je nikada nije imao favorita:
"Svi su izuzetno trudili i pokazali da su veliki profesionalci tako da nisam imao favorita jer su svi bili odlučni. Bravo za sve kolege!!"
Koga biste voleli da vidite u drugom serijalu? Takmičare i sudije? Neka posebna numera?
Mikija Perića i Nigora, a kao žiri trebalo bi ostaviti iste. Za numeru mi je bilo žao sto nisam izveo "Life is Life" od Bon Džovija.

Da li biste nešto promenili u emisiji?
Promeniti nesto u emisiji koja je dostigla toliku popularnost bi bilo suludo. Možda bih samo dodao nekog stranog izvođača, koji bi bio imitiran u sledecoj sezoni.
Da li biste bili u žiriju?
To je jako odgovoran posao, ali mislim da bih prihvatio, vrlo rado jedno, gostovanje kao član žirija u TLZP-u.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.