Klasičan “nemanjić”: Filip Đukić nije plaćao stanarinu, gazda ga isterao iz stana

Izvor: Svet, 22.Apr.2016, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klasičan “nemanjić”: Filip Đukić nije plaćao stanarinu, gazda ga isterao iz stana

Pre izvesnog vremena pisali smo o tome kako neupućen narod obično misli da rijaliti zvezde imaju bogzna kakve pare, ali dobar deo njih bukvalno sastavlja kraj sa krajem.
Kao primer naveli smo slučaj Filipa Đukića, koji je radio u menjačnici i jedva preživljao, pa mu je dobro došlo to što u Lisoviću ne mora da misli na dažbine.
Međutim, maneken je nekoliko meseci živeo u iznajmljenom stanu, ali kiriju kao ni račune nije plaćao. U spoljnom svetu nekoliko meseci se >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << baškario u iznajmljenom stanu, a vlasniku stana ostao dužan čak 1.500 evra za kiriju.
Ali to nije sve. On i njegovi drugari su, prema rečima izvora koji , totalno demolirali stan i vlasniku nekretnine napravili dupli trošak:
“Filip je u tom stanu živeo četiri meseca, nije plaćao ni kiriju ni dažbine. Gazdi je stalno obećavao da će dug izmiriti, ali se to nije desilo”.
Vlasniku stana nije ostalo ništa drugo nego da mu otkaže stan. Ali kad je došao da uzme ključeve, zatekao je krš i lom, sve je bilo prljavo i uništeno. Još uvek čeka Filipa da mu naplati dugove, navodi izvor.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.