Khloe Kardashian: Kako da prebolite raskid?

Izvor: Tracara.com, 26.Maj.2016, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Khloe Kardashian: Kako da prebolite raskid?

(foto: AKM-GSI) Budući da se i sama u proteklim godinama susrela sa tri veoma bolna raskida (sa Lamarom Odomom, French Montanom i Jamesom Hardenom), Khloe Kardashian je odlučila da podeli sa svojim pratiocima na vlastitom vebsajtu kako da prebole prekid duge veze. “Što si više zauzet, manje ćeš imati vremena da razmišljaš o tome. Pokušaj da se okupiraš nekim produktivnim stvarima. Pronađi neki novi hobi i tako ćeš na pozitivan način skrenuti misli”, započela je rijaliti zvezda. >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << “Takođe je važno da se okružiš prijateljima i porodicom, kako bi ti i oni skrenuli pažnju na nešto drugo. Ako si predugo sam onda isuviše analiziraš neke stvari, a naše misli nekada mogu biti pogubne u takvim momentima. Vremenom, dan za danom, biće ti sve bolje.”

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Khloe Kardashian ponovo podnela papire za razvod braka

Izvor: Tracara.com, 27.Maj.2016, 10:44

(foto: AKM-GSI/Xposure) Khloe Kardashian je rešila da konačno stavi tačku na brak sa Lamarom Odomom, tako da je ponovo podnela papire za razvod braka.  Kako to obično biva, rijaliti zvezda je navela nepremostive razlike kao uzrok rastave, a na ovaj čin se odlučila kako bi konačno nastavila...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.