Katarina Bogićević: Nagrada ide u prave ruke!

Izvor: Prva.rs, 20.Okt.2014, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina Bogićević: Nagrada ide u prave ruke!

Katarina nije krila oduševljenje, a svoje impresije nakon pobede, podelila je sa posetiocima sajta prva.rs!
"Sve je bilo fenomenalno i svi smo uživali. Posebno sam srećna zbog nagrade jer mislim da ide u prave ruke."
Na pitanje zašto se odlučila baš za porodicu iz Nikšića, glumica kaže:
"Porodica iz Nikšića, kojoj sam uručila nagradu ima osmoro dece, od kojih je dvoje obolelo od celijakija - alergije na gluten. Moja mlađa sestra ima slične probleme i znam da je to mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << teško - što se tiče novca i ishrane, jer je sve jako skupo. Zato sam odlučila da njima prosledim novac jer verujem da će im bar malo pomoći."
Na kraju glumica nije mogla da sakrije oduševljenje i zbog zadatka koji je izvukla za sledeću emisiju, jer kaže da će imitacija Džastina Bibera za nju biti veliki izazov.

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Pobjednica 2. epizode TLZP je Katarina Bogićević

Izvor: BanjalukaLive.com, 20.Okt.2014

Svojim nastupom ostavila je bez daha i publiku i svoje kolege, a prije svega žiri, koji je Katarini Bogićević dao fantastične ocjene. Ona je izvojevala pobjedu u drugoj epizodi najpopularnijeg muzičkog šoua Tvoje lice zvuči poznato zahvaljujući sjajnoj imitaciji legendarne muzičke dive Vitni...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.