Kao pas i mačka! Marina se podsmevala Mići, on je počastio bujicom uvreda! (video)

Izvor: Svet, 24.Maj.2016, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kao pas i mačka! Marina se podsmevala Mići, on je počastio bujicom uvreda! (video)

Marina Perazić pobesnela je na Lepog Miću zbog toga što nije ozbiljno shvatio njene porudžbine vezane za sutrašnju pijacu, a sukob je nastavljen i nakon imenovanja gazde.
Naime, pevača je izbacilo iz takta to što je Perazićeva likovala zbog toga što je on imao manju nezgodu, pa se posekao.
P*čka ti materina, g*vno jedno smrdljivo”, bez dlake na jeziku oplela je pevačica po svom prijatelju, a ni on je nije poštedeo bujice uvreda.
J*bem >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ti mater onu glibavu! Raduješ se tuđoj nesreći, p*čka ti materina”, besneo je Mića, ali je Marina imala spreman odgovor.
Ne radujem se, samo kažem… To se zove instant – karma. Sve što poseješ, to požanješ”, radovala se temperamentna farmerka, koja je svojim cimerima objašnjavala principe po kojima funkcioniše univerzum.
frameborder="0" allowfullscreen>

frameborder="0" allowfullscreen>

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kao pas i mačka! Marina se podsmevala Mići, on je počastio bujicom uvreda! (video)

Izvor: Scandal.rs, 24.Maj.2016

Marina Perazić pobesnela je na Lepog Miću zbog toga što nije ozbiljno shvatio njene porudžbine vezane za sutrašnju pijacu, a sukob je nastavljen i nakon imenovanja gazde...Naime, pevača je izbacilo iz takta to što je Perazićeva likovala zbog toga što je on imao manju nezgodu, pa se posekao...“P*čka...

Nastavak na Scandal.rs...

VIDEO: Kako se Marina radovala Mićinoj nesreći

Izvor: Vesti-online.com, 24.Maj.2016

Pevačica Marina Perazić prva je pobesnela kada je novi gazda Lepi Mića uveo restrikcije na hranu pa se zato obradovala kada se posekao na nož. Evo šta mu je rekla....- Pi.ka ti materina, g.vno jedno smrdljivo - psovao je Mića pošto Marina nije krila oduševljenje kada se slučajno posekao...-...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.