Kako biste bi reagovali? Skrivena kamera od koje se diže kosa na glavi

Izvor: Svet, 06.Okt.2014, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako biste bi reagovali? Skrivena kamera od koje se diže kosa na glavi

Zamislite scenu: ušli ste u toalet u kafiću, i dok ste u kabini ispred se pojavljuje misteriozni kofer, a prilikom pranja ruku u ogledalu ugledate devojku koja izgleda kao da je izašla iz horor filma. Pokušate da izađete iz wc-a, ali vrata neće da se otvore, kofer počne da se primiče a svetlo da treperi. Kakva bi bila vaša reakcija? Žrtvama ove skrivene kamere definitivno nije bilo svejedno.
Pogledajte video.


Autor: Alisa Varga, Life Content
Foto: printscreen

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oni to tako: Vađenje zuba “ruskom metodom”

Izvor: Svet, 07.Okt.2014, 09:01

O tome da su Rusi poznati po neobičnim i krajnje zanimljivim stvarima nepotrebno je govoriti. Ništa od toga se ne razlikuje ni ovaj video, u kojem je jedan klinac uz puno straha čeka da mu otac izvadi zub.. Otac je pripremio konac, omotao ga oko zuba i sve je spremno. Očekivali smo da će povući...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.