KALINA KOVAČEVIĆ: Novinari nisu krivi za moje lažne trudnoće, u pitanju je neko drugi!

Izvor: Kurir, 30.Jan.2015, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KALINA KOVAČEVIĆ: Novinari nisu krivi za moje lažne trudnoće, u pitanju je neko drugi!

Pojavio se lažni profil mog oca gde se neko već dve godine šali na ružan način. Dva puta je objavio da sam trudna, otkriva glumica

Kalina Kovačević nekoliko puta je imala neprijatnu situaciju da je u medijima objavljeno kako je po drugi put trudna što nije bila istina, a zbog čega ne krivi novinare već nekog drugog.

"Pojavio se lažni profil mog oca gde se neko već dve godine šali na ružan način. Dva puta je objavio da sam trudna. To su lepe vesti, ali zamislite >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da je objavljeno nešto loše", rekla je glumica a onda se prisetila i svog teškog porođaja koji je u isto vreme za nju bio i najsrećniji trenutak ali i najtužniji.

"I sama sam bila ugrožena, znam šta znači nemoć i kad nisi u stanju da napraviš korak a kamo li da siđeš niz dva stepenika. I sama ta nemoć i kada te ljudi sažaljevaju je strašna", rekla je Kalina koja sada ima četvorogodišnju ćerku koja je krivac zbog čega se voditeljka na promociju knjige došla u za nju potpuno neobičnom izdanju.

"Ćerka mi je sakrila neseser sa šminkom i došla sam ovde bez trunke šminke. To je sada moderno", našalila se pevačica kojoj su se u takvom izdanju jagodice došle do većeg izražaja.

"Kao klinka sam bila očajna što imam istaknute jagodice, a danas je to najpopularnije u Holivudu", kroz osmeh govori Kalina pred kamerama emisije "Ekskluziv"

(EPK)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Kalina Kovačević otkriva: Nisu krivi novinari za moje lažne trudnoće, već neko drugi!

Izvor: Svet, 30.Jan.2015

Glumica Kalina Kovačević već nekoliko puta doživljavala je neprijatne situacije, jer su se u medijima pojavljivale vesti da je po drugi put trudna, što nije bila istina.. Ona za ovo ne krivi novinare već nekoga drugog.. “Pojavio se lažni profil mog oca, gde se neko već dve godine šali na ružan...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.