Jutarnji šou pretvorili u “50 nijansi”, gledaoci pobesneli

Izvor: Scandal.rs, 04.Mar.2015, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jutarnji šou pretvorili u “50 nijansi”, gledaoci pobesneli

Ludnica oko filma “50 nijansi sive”, još ne jenjava. Najnoviji skandal vezan uz film dogodio se u Velikoj Britaniji nakon što je ITV svoj jutarnji show “This Morning” posvetio sado-mazo seksu i seksualnim pomagalima.

Sporni segment nazvan je “Bondage for Beginners” iliti “Podređivanje za početnike”, a prikazan je u jutarnjem terminu, tačnije u 11 časova. Da bi vam bilo jasnije zašto je to izazvalo sablazan među gledaocima, samo zamislite da neki domaći jutarnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << program prikaže prilog sa dva golišava modela koji se dodiruju, dok sa strane sede voditelji i kikoću se, a vi ste pred televizorom s majkom ili vlastitom decom. Da, to bi bilo… Malo nezgodno.



I zaista, samo nekoliko metara dalje od voditelja, u studiju “This Morninga” bio je krevet i na njemu dva polugola modela koja su naizmenično isprobavala seksualna pomagala i raspravljala o njima.

ITV je posle emisije bio zatrpan ljutitim mailovima gledalaca koji su emisiju nazvali ‘pornografskom’, a mnogi su svojoj deci morali da objašnjavaju šta je to ‘podređivanje u seksu’ i čemu služe vibrator ili bič.



Iako je ITV pokrenuo internu istragu, ostali su kod stava da emitovanje “Podređivanja za početnike” nije bila loša odluka.

Ovaj jutarnji program pokriva vrlo širok raspon tema i interesa. Temom seksa bavili smo se i mnogo puta u prošlosti, a na početku smo nekoliko puta upozorili gledaoce o prirodi programa koji ćemo prikazati“, objasnili su predstavnici televizije u izjavi za medije, prenosi Dejli mejl.



Izvor: 24 sata

Foto: Print screen

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.