Jelena Tomašević: Bila sam dobar golman!

Izvor: Svet, 20.Dec.2014, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Tomašević: Bila sam dobar golman!

Poznata pevačica anđeoskog glasa Jelena Tomašević-Bosljčić važi za ženstvenu, nežnu i staloženu ženu, ali ona nije uvek bila takva.
Kao mala bila je jako nestašna i nemirna i volela je da se druži sa dečacima, a neke zanimljive detalje iz svog detinjstva otkrila je u emisiji „Iz profila“.
Bila sam toliko nemirna da sam se tukla sa rođenim bratom. On je meni bio, u nekom smislu kao uzor, ja sam se družila sa njegovim drugarima, uvek me je interesovalo šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << oni pričaju, uvek sam ih prisluškivala. Često sam branila na golu i bila modra od lopte, ali bila sam dobar golman“, rekla je Jelena i dodala da je njen brat za kaznu njoj morao da drži lastiš.
Ko bi rekao da je ova nežna brineta nekada bila pravi mali „đavo“…
Izvor: Jasmina Jovičić, Life Content
Foto: Life Content

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.