Jelena Krsmanović ubijena iz OSVETE?!

Izvor: Svet plus, 29.Apr.2016, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Krsmanović ubijena iz OSVETE?!

Istraga svirepog ubistva pevačice Jelene Marjanović nastavlja se proverom privatnih i poslovnih kontakata njenog supruga Zorana Marjanovića.

Naime, kako se poslednjih dana stekao utisak da muž ubijene Jelene Krsmanović zna ko je presudio njegovoj ženi, kao i da to ne sme da kaže, inspektori su počeli da češljaju i sve njegove poznanike i poslovne saradnike.

''Tragajući za dokazima poslednjih dana proveravaju se Zoranovi saradnici iz javnog života. To >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << se sve radi kako bi se utvrdilo da li je neko iz osvete Marjanoviću ubio ženu koju je voleo. Policija će razgovarati i sa ljudima sa estrade. Proveravamo da li je Zoran nekome nešto dugovao. Pitali su ga da li sumnja na nekoga, ali je on, da li zbog sedativa, straha ili iz neznanja, sve to demantovao'', objašnjava sagovornik, koji ne negira da bi Zorana ponovo mogli da privedu u policiju na informativni razgovor, a možda i celu porodicu Marjanović.

Policija barem zvanično nema nijedan trag koji bi sa sigurnišću ukazao ko je ubio Jelenu Marjanović na nasipu u Borči.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.