Jelena Jovanović se posvetila karijeri

Izvor: Poznati.info, 01.Okt.2014, 03:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Jovanović se posvetila karijeri

Nakon učešća u rijalitiju Farma i strasnoj ljubavi koju je propratila cela nacija, lepa pevačica Jelena Jovanović posvetila se karijeri.

Prve dane jeseni ona provodi u poznatom studiju Nemanje i Mikice Antonića. Kako saznajemo, pesma koju priprema zove se “Havarija’ u kojoj se, kako kaže potpuno pronašla.

“Pesma oslikava moj karakter u potpunosti. Vesela, brza baš kao što sa ja. Ne volim da budem statična, osim ako pesma nije balada i to zahteva“ >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info <<

“Pesma i ja smo se pronašle. Čim sam je čula, oduševila sa se i rešila sa da počnem da radim sa Nemanjom Antonićem koji je sjajan“ – završava Jelena.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Pevačica se pronašla u pesmi: “Havarija” potpuno opisuje moj karakter

Izvor: Scandal.rs, 01.Okt.2014

Nakon učešća u rijalitiju “Farma” i strasnoj ljubavi koju je propratila cela nacija, lepa pevačica Jelena Jovanović posvetila se karijeri...Prve dane jeseni ona provodi u poznatom studiju Nemanje i Mikice Antonića. Kako saznajemo, pesma koju priprema zove se “Havarija” u kojoj se, kako...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.