Jelena Jovanović: Nikad više gola!

Izvor: Scandal.rs, 20.Sep.2014, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Jovanović: Nikad više gola!

Poznata pevačica Jelena Jovanović pre nekoliko godina slikala se gola za jedan muški magazin, ali se sada zbog toga kaje.

Naime, kako je sama rekla, nikada se više neće skidati.

- Uradila sam umetničke fotografije za jedan magazin, ali to ne bih ponovila. Sada imam i malo viška kilograma, tako da je i to jedan od razloga zbog kojih se ne bih slikala gola. Pre nekoliko godina bila sam zadovoljna svojim nagim telom, ali sada mi se to sve manje dopada - rekla je Jovanovićeva.

Izvor: Alo

Foto: Promo

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Jelena Jovanović nezadovoljna svojim telom: Ne bih se opet slikala gola

Izvor: Svet plus, 20.Sep.2014

Jelena Jovanović, pop pevačica i nekadašnja učesnica Farme, pokajala se zbog obnaženih fotografija koje je uradila pre par godina, za muški magazin Plejboj...Jelena Jovanović: Ispod časti mi je da odgovaram na kojekakve gadosti.."Uradila sam umetničke fotografije za jedan magazin, ali to ne...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.