Jelena Golubović spopadala Japu

Izvor: Poznati.info, 24.Okt.2013, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Golubović spopadala Japu

Jelena Golubović se požalila Japi da je neko ukrao konac i trake za venčanicu. Uzela je materijal za venčanicu i umotala se, a onda je od Jape tražila da joj pomogne  da se spremi. Kasnije mu je tražila da joj svuče trenerku, što je njemu izgledalo kao nabacivanje.

Ona je juče napravila scenu, pa je čak zapretila da će ekserima da pričvrsti haljinu ako joj ne vrate konac, i da neće dozvoliti da padne zadatak. Krivicu je kao i obično svalila na Divnu Karleušu, i po >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << običaju je nazvala pogrdnim imenima. Startovala je Japu i zamolila ga da joj pomogne oko venčanice, tako što će joj svući trenerku sa tela. On se u prvi mah zaprepastio, ali je vrlo brzo prihvatio njenu igru.

Jelena mu je objasnila da nema razloga da mu bude neprijatno, jer ispod trenerke nije gola, odnosno, na sebi ima bodi.

- Šta ako ti skinem gaćice? – pitao je Japa, ali se ona samo smeškala, rekavši mu da ne brine za to.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Pripreme za svadbu: Japa pomagao Jeleni da proba venčanicu!

Izvor: Scandal.rs, 24.Okt.2013

Jelena Golubović predano se priprema za svadbu, a danas se požalila Lepom Mići da joj je neko od farmera ukrao konac i trake za venčanicu. Glumica i rediteljka sumnja na nekoga, jer je, kako kaže, samo jedna osoba bilasama u kući, ali joj je Mića rekao da nikoga ne okrivljuje dok ne bude potpuno...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.