Jelena Gerbec pokazala siikone: Šta će mi dečko, da sam htela dečka ostala bh sa prethodnim!

Izvor: Svet, 22.Dec.2014, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Gerbec pokazala siikone: Šta će mi dečko, da sam htela dečka ostala bh sa prethodnim!


Jelena Gerbec je konačno stavia svoje silikone u prvi plan! Kamera SCANDAL! – a ju je snimila na Grandu i odmah smo je pitali da li se oseća sigurno i lepo:

“Konačno… Nisam nikada isticila dekote osim na plaži i sada mi je lepo.. Zadovoljna sam i srećna…”, priča Jelena Gerbec i otkriva da li je našla novog dečka:

“Ma kakvi.šta će mi dečko? Ja da sam htela dečka ostala bih sa prethodnim. Nemoj da me pitaš o tome >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << uvek se nešto izblebetam…”,  priča Jelena i otkriva da ulazi u studio da snimi novu pesmu.

Ona nam je otkrila i koga će poljubiti u ponoć za Novu Godinu a šta je još rekla pogedajte u intervjuu koji je dala ekskluzivno za SCANDAL!






Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted
Foto i video IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.