Jedan od najvećih zavodnika Holivuda se ženi?

Izvor: Svet, 03.Mar.2015, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan od najvećih zavodnika Holivuda se ženi?

Nekad je slamao srca i bio glavni holivudski zavodnik, a danas je zaljubljen čovjek, spreman da se skrasi.
Kako pišu strani mediji glumac Džerard Batler je izbiljno odlučio da se skrasi i to sa svojom djevojkom Morgan Braun. S njom je u vezi od prošlog leta, a odnedavno i žive zajedno. Nedoumicu je pokrenula Morgan jer se nedavno prošetala s ogromnim dijamantskim prstenom na domalom prstu.
Džerard sada ima samo jednu ženu u životu. Žive zajedno i naravno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da su pričali o braku“, rekao je izvor.
Pre nego što je Morgan ušla u njegov život, Batler se požalio kako mu je teško naći poštenu ženu.
Izvor: Večernji list
Foto: Sipa

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jedan od najvećih zavodnika Holivuda se ženi?

Izvor: Scandal.rs, 04.Mar.2015, 02:37

Kako pišu strani mediji glumac Džerard Batler je izbiljno odlučio da se skrasi i to sa svojom djevojkom Morgan Braun. S njom je u vezi od prošlog leta, a odnedavno i žive zajedno. Nedoumicu je pokrenula Morgan jer se nedavno prošetala s ogromnim dijamantskim prstenom na domalom prstu...“Džerard...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.