Jasna Jovanović: Kod suprotnog pola najviše cenim kad se interesuje za suprotni pol

Izvor: Svet, 21.Dec.2014, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jasna Jovanović: Kod suprotnog pola najviše cenim kad se interesuje za suprotni pol

Atraktivna voditeljka emisije “Eksploziv” Jasna Jovanović odrasla je u malom mestu, u Petrovcu na Mlavi, a iako je smatrala da ne pripada toj sredini, život u provinciji naučio ju je da uvek sa obe noge stoji na zemlji.
“Neko se rodi u pogrešno vreme, a ja sam se rodila na pogrešnom mestu. Naravno, volim Petrovac na Mlavi, ali je činjenica da ne pripadam tamo. Uvek sam tražila nešto što tamo nije postojalo i stremila mu. Kada sam se doselila u Beograd, nisam znala nijednu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ulicu i nijednog čoveka. To valjda dovoljno govori koliko je ta sredina za mene bila mala i koliko me je nešto vuklo da odem. I onda dođem ovde i shvatim da je taj mali Petrovac u kome sam se rodila i živela osamnaest godina od mene napravio dobrog i kvalitetnog čoveka. Naučio me je da budem na zemlji. To je ta razlika koju primećujem u odnosu na ljude koji su u velikom gradu “leteli i tresnuli o pod”, napominje Jovanovićeva.
Svesna svojih mana i vrlina, tridesetjednogodišnja plavuša uspešno se nosi sa svim životnim izazovima i retko šta je može “izbaciti iz koloseka”. Iako je do pre nekoliko meseci planirala budućnost s kolegom sa televizije “Prva”, nedavno su raskinuli vezu, ali se s verom u sebe navikava na novo životno poglavlje. Talentovana novinarka uživa u svom poslu, druženju s prijateljima i odlascima u šoping, a kod muškarca prvo pridaje značaju…
“Najiskrenije rečeno, kod suprotnog pola najviše cenim kad se interesuje za suprotni pol, a ne za isti”.

Sigurna u sebe koliko i u svoj izgled, Jasna ume da prima komplimente, uprkos činjenici po kojoj, kako kaže,  danas ima mnogo neiskrenih komplimenata.
“Nekad ti ljudi, kad ne izgledaš dobro i kad ti nije ni do čega, kažu da sijaš, a nekad kad sijaš požele da te ugase”, napominje atraktivna voditeljka, uz konstataciju da će u takozvanim srednjim godinama biti žena koja s ponosom nosi i svoj lik, i svoje delo:
“Živim u ubeđenju da uopšte neću imati bore i što više sebe ubeđujem, sigurna sam da sam tome sve bliža. Dakle, botoks mi neće biti potreban. Jedna moja prijateljica bi rekla da je u životu najvažniji vitamin “lj”. Sve dok imam ljubavi, mlada sam”.

Ostatak intervjua s Jasnom Jovanović pročitajte OVDE.
Autor: Ivana Nikolić, Life Content
Foto: Foto: Mirko Tabašević, Life Content

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.