Ja imam talenat: Takmičari šokirali i oduševili žiri! VIDEO

Izvor: Svet plus, 21.Mar.2017, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ja imam talenat: Takmičari šokirali i oduševili žiri! VIDEO

Emisija Ja imam talenat u novoj epizodi drugok kruga doneće neka dobro poznata lica, a takmičari će kako oduševiti, tako i šokirati žiri!

Prošlog četvrtka počeo je drugi krug emisije Ja imam talenat, a takmičari moraju sada više nego pre da pokažu da su opravdano došli dovde. Neke od njih, poput devojke kojoj je Rasta dao zlatni taster, oduševili su žiri svojim umećem. Drugi su pak, poput dečaka koji čita misli, šokirali i žiri i publiku u studiju. Nema sumnje da je pred nama još jedna sjajna emisija, a šta nas očekuje ovog četvrtka od 21. čas na televiziji Pink, pogledajte u najavi:

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.