Iznenađenje: Neće biti samo jedan pobednik “Parova”

Izvor: Svet, 23.Jun.2015, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznenađenje: Neće biti samo jedan pobednik “Parova”

Bliži se kraj “Parova”, tačno u 20 sati, u nedelju 28. juna, započeće veliki spektakl u vili rijalitija “Parovi”, koji ćete moći da pratite uživo na Hepi televiziji.
“Do nedelje će svakodnevno, takmičenje da napuštaju učesnici serijala sa najmanje glasova publike, a u finalu će ostati samo oni za koje se bude najviše glasalo”, kažu u produkciji Hepi televizije.
“Poslednjeg dana boravka u serijalu, koji je, pokazalo se, srušio sve rekorde gledanosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pokazaćemo zbog čega smo bili toliko gledani. Uigran tim Hepi televizije prirediće pravi spektakl,sve će biti puno glamura, uz vatromet, a biće podeljene i vredne nagrade.”
Mada su svi ušli u takmičenje za jednu nagradu, produkcija je, odlučila da ih bude čak – tri, ali se njihove vrednosti i dalje drže u tajnosti.
Kao što se ime pobednika licitira u javnosti i medijima, tako se o pobedniku velikog finala danima priča u vili “Parova”.
“Ljudi, nemojte se iznenaditi, svi su favoriti”, rekao je Velimir Miranović.  “Svi smo iznenađeni što je ispala Mimi Oro, ali isto tako možemo da se iznenadimo ako pobedi Ejmi Aminata, ili, možda Jovana Tomić – Matora.”
I za Nenada Marinkovića Gastoza, favorit je Matora, ali samo ako se bude odvojila od Ružice Veljković.
“Mene samo pobeda zanima”, rekla je Jelena Golubović. “Posle mene je Maca, pa Toma na listi finalista.”
Zbunjeni, mnogi posle četiri meseca boravka u luksuznoj vili, posle dosta zabave, smeha, ali i svađa, suza,  prijateljstva, ljubavi, raduju se finalu, potajno se nadaju nekoj nagradi, ali svi žele da vide i zagrle svoje najmilije.
Nakon što se telefonom, u emisiju “Nedeljni ručak” uključila njena majka Vera, Nataša Šavija je počela da plače. Mama joj je pružila podršku i poručila joj da se ne uzbuđuje zbog toga što su mnoge neistine o njoj osvanule u medijima.
“Prvi put mi se desilo da dva meseca nisam videla ni čula svoju porodicu. Ne mogu da se suzdržim da ne plačem”, rekla je Nataša u tajnoj sobi. “Volela bih da mi se javi i dečko kako bih znala da me podržava.”
I drugi su plakali čim čuju nekog iz porodice
U poslednje vreme, mnogi će reći, u prvi plan zabavnog programa izbila je baš Nataša Šavija,za koju kažu, otela je šou Jeleni Golubović.
“Biće neizvesno do samog kraja”, kažu u produkciji Hepi televizije. “Pozicije na tabeli finalista se smenjuju, tako da će se verovatno, tek poslednjeg dana iskristalisati  – pobednik.”
Finalu rijalitija,koji je zabeležio neverovatnu gledanost i popualrnost prisustvovaće mnoge ličnosti iz javnog života, porodice učesnika, nekadašnji takmičari, mediji.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iznenađenje: Neće biti samo jedan pobednik “Parova”

Izvor: Scandal.rs, 23.Jun.2015

Bliži se kraj “Parova”, tačno u 20 sati, u nedelju 28. juna, započeće veliki spektakl u vili rijalitija “Parovi”, koji ćete moći da pratite uživo na Hepi televiziji...“Do nedelje će svakodnevno, takmičenje da napuštaju učesnici serijala sa najmanje glasova publike, a u finalu će...

Nastavak na Scandal.rs...

PRODUKCIJA PAROVA SPREMILA IZNENAĐENJE: Neće biti samo jedan pobednik!

Izvor: Kurir, 23.Jun.2015

Do nedelje će biti svakodnevna izbacivanja, a u finalu će ostati samo oni za koje se bude najviše glasalo, kažu iz produkcije..Bliži se kraj najgledanijeg zabavno - humorističkog programa Parovi. Tačno u 20 sati, u nedelju 28. juna, započeće veliki spektakl u vili, koji ćemo uživo pratiti...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.