PRODUKCIJA PAROVA SPREMILA IZNENAĐENJE: Neće biti samo jedan pobednik!

Izvor: Kurir, 23.Jun.2015, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRODUKCIJA PAROVA SPREMILA IZNENAĐENJE: Neće biti samo jedan pobednik!

Do nedelje će biti svakodnevna izbacivanja, a u finalu će ostati samo oni za koje se bude najviše glasalo, kažu iz produkcije

Bliži se kraj najgledanijeg zabavno - humorističkog programa Parovi. Tačno u 20 sati, u nedelju 28. juna, započeće veliki spektakl u vili, koji ćemo uživo pratiti na Hepi televiziji.

"Do nedelje će biti svakodnevna izbacivanja, a u finalu će ostati samo oni za koje se bude najviše glasalo", kažu u produkciji Hepi televizije. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

"Poslednjeg dana boravka u rijalitiju pokazaćemo zbog čega smo bili toliko gledani. Uigrani tim Hepi televizije prirediće pravi spektakl, sve će biti puno glamura, uz vatromet, a biće podeljene i vredne nagrade."

Mada su svi ušli u takmičenje za jednu nagradu, produkcija je, odlučila da ih bude čak – tri, ali se njihove vrednosti i dalje drže u tajnosti.

Kao što se ime pobednika licitira u javnosti i medijima, tako se o pobedniku velikog finala danima priča u vili „Parova“.

"Ljudi, nemojte se iznenaditi, svi su favoriti", rekao je Velimir Miranović.

"Svi smo iznenađeni što je ispala Mimi Oro, ali isto tako možemo da se iznenadimo ako pobedi Ejmi Aminata, ili možda Matora."

I za Nenada Marinkovića Gastoza favorit je Matora, ali samo ako se bude odvojila od Ružice Veljković.

"Mene samo pobeda zanima", rekla je Jelena Golubović. "Posle mene je Maca, pa Toma na listi finalista." Zbunjeni, mnogi posle četiri meseca boravka u luksuznoj vili, posle dosta zabave, smeha, ali i svađa, suza, prijateljstva, ljubavi, raduju se finalu, potajno se nadaju nekoj nagradi, ali svi žele da vide i zagrle svoje najmilije.

"Biće neizvesno do samog kraja", kažu u produkciji Hepi televizije. "Pozicije na tabeli finalista se smenjuju, tako da će se verovatno, tek poslednjeg dana iskristalisati pobednik. Finalu rijalitija prisustvovaće mnoge ličnosti iz javnog života, proodice učesnika, nekadašnji takmičari i mediji."

(Alo)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.