Izbacivanje: Evo ko je zauvek napustio “Parove”! (video)

Izvor: Scandal.rs, 04.Jun.2016, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbacivanje: Evo ko je zauvek napustio “Parove”! (video)

Pošto u četvrtak nije održano vanredno izbacivanje jer se Zorica Dukić vratila u luksuznu vilu “Parova”, voditeljka Bojana Ristivojević saopštila je sinoć učesnicima najpopularnijeg rijaliti programa da neko od šestoro nominovanih takmičara ispada.

Najmanju naklonost publike dobio je Petko frulaš.

Prvo mesto na tabeli sa glasovima publike osvojila je Maca Diskrecija. Međutim, iznenađenje večeri bila je Goca koja se našla >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << čak na drugom mestu. Odmah posle nje bila je porno glumica Nevena Hot, a četvrto mesto pripalo je Viti Tarotu. Tada je Dalila Moreno počela da drami jer se uplašila da će ona ispasti, međutim publika se ipak odlučila za Petka koji je, nakon profila, zauvek napustio “Parove”.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Parovi: Evo ko je sinoć ZAUVEK napustio vilu! VIDEO

Izvor: Svet plus, 04.Jun.2016

Sinoć je rijaliti Parovi napustio jedan od učesnika, a pre samog izbacivanja odigrala se prava drama u vili...Kako u četvrtak nije održano vanredno izbacivanje iz vile Parova, pošto se u rijaliti vratila Zorica Dukić, voditeljka Bojana Ristivojević je saopštila da će neko od nominovanih morati...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.