Ivana Selakov za SCANDAL! otkriva: Posle 8 godina veze, red je da postanem majka!

Izvor: Svet, 29.Jun.2016, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Selakov za SCANDAL! otkriva: Posle 8 godina veze, red je da postanem majka!

Čini se da Ivana Selakov sve više i više žudi za tim da se ostvari u ulozi majke, pa i sama za SCANDAL! kaže:
“Osam godina sam u vezi sa dečkom, bukvalno kao brak. Ja tu stvarno ne primećujem neke bitne razlike, baš kao da smo u braku. Naravno da postoji ogromna želja za detetom. E sad, kada će da dođe do toga, ne mogu baš da odgovorim na to pitanje, ali imam neki osećaj”, smeje se Ivana i kako i sama kaže, vreme joj je da postane majka.
“Mnogi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << me pitaju za to i slažem se da je vreme da postanem majka, mada ja kažem, kad se desi, desi se. Naravno, mi živimo normalan život, imamo iste ciljeve i planove, tako da nadam se da će sve biti okej”, zaključuje Ivana za SCANDAL!.
 

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ivana Selakov za SCANDAL! otkriva: Posle osam godina veze, red je da postanem majka!

Izvor: Scandal.rs, 29.Jun.2016

Čini se da Ivana Selakov sve više i više žudi za tim da se ostvari u ulozi majke, pa i sama za SCANDAL! kaže:..“Osam godina sam u vezi sa dečkom, bukvalno kao brak. Ja tu stvarno ne primećujem neke bitne razlike, baš kao da smo u braku. Naravno da postoji ogromna želja za detetom. E sad, kada...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.