Ivana Selakov i Aca Lukas spremaju četvrti duet

Izvor: Scandal.rs, 28.Maj.2016, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Selakov i Aca Lukas spremaju četvrti duet

Ivana Selakov i Aca Lukas imaju već tri zajednička dueta, ali saradnja dvoje kolega je toliko dobra da su rešili da snime još jednu zajedničku pesmu.

“Pripremam album i biće tu svega i svačega. Jednu pesmu planiram da uradim sa Acom, pošto sa njim imam divnu saradnju. Ne žurimo jer već imamo tri dueta, ali doći će i do četvrtog uskoro”, rekla je Ivana i komentarisala to što je kolega Aca Lukas nedavno kritikovao njen stajling, tačnije, pocepane farmerke:
>> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << />
Aca je car. On može da kaže šta god hoće. Ne bih se nikada naljutila jer se on pre svega šali”, zaključila je Ivana, koja je sa LUkasom osvojila publiku prvim duetom „Daleko si“. Zatim je usledio podjednako dobar hit „Omaklo mi se“, a snimili su i pesmu „Ljubav u doba kokaina“.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.