Ivan Kurtić, pobednik “Pinkovih zvezda”: Radio sam kao moler da bi prehranio porodicu! (video)

Izvor: Svet, 28.Jun.2015, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Kurtić, pobednik “Pinkovih zvezda”: Radio sam kao moler da bi prehranio porodicu! (video)

Pobednik prve sezone muzičkog šoua “Pinkove zvezde”, sjajni Ivan Kurtić zasluženo je posle deset meseci borbe odneo pobedu koju su mu doneli glasovi publike, a bio je i favorit većine žirija. Kao glavnu nagradu osvojio je snimanje albuma, na kojem će, kako saznajemo, učestvovati i neki članovi žirija.
Pobedu mu je prva čestitala Ceca Ražnatović, a voleo bi da snimi duet sa Harisom Džinovićem, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << jer mu je njegov stil pevanja najbliži. Iako supruga Aida i deca nisu bili uz njega u subotu u finalnoj večeri, Ivan je ispunio svoj životni san, a pobedu, kaže, nije očekivao.
“Bio mi je cilj da prođem dva-tri kruga, jer sam bio anonimac u ovom svetu. Ugovor i album mi puno znače, jer ću zahvaljujući tome napraviti neku karijeru. Nadam se da će ljudi to prihvatiti, a verujem da hoće, jer su kroz šou upoznali moje pevanje, i na kraju presudili”, izjavio je 32-godišnji Ivan iz Niša.
Nije ljubitelj rijalitija i ne planira na tome graditi karijeru, a kada bi mogao snimiti duet sa nekim od učesnika, bilo bi to sa četvrtoplasiranim Milošem Radovanovićem.
Zbog daljih obaveza planira da se preseli u Beograd sa porodicom, a iako je spreman da izađe iz anonime i ima brdo obožavateljki u narednom periodu, misli da će njegova supruga znati da se nosi sa tim. Mada, priznaje, noć sa Cecom mu ne bi oprostila.
Zanimljivo je da se Ivan Kurtić tri godine zaredom prijavljivao za “Zvezde Granda” i već na predaudicijama nije prošao. Ipak, njegov talenat su pre deset meseci prepoznali u “Pinkovim zvezdama”, a da sada dobije ponudu od “Granda”, kaže: “Ne bih je prihvatio. Pevao sam narodnu muziku, ali odrastao sam uz soul, hip-hop, r’n’b… Želeo bih da budem poput Šabana Bajramovića”, završio je na kraju Ivan, koji se zbog pobede oseća kao da je dobio sedmicu na lotou.
Pogledajte neke od najboljih nastupa Ivana Kurtića u “Pinkovim zvezdama”:










ž

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivan Kurtić, pobednik “Pinkovih zvezda”: Radio sam kao moler da bi prehranio porodicu! (video)

Izvor: Scandal.rs, 28.Jun.2015

Pobednik prve sezone muzičkog šoua “Pinkove zvezde”, sjajni Ivan Kurtić zasluženo je posle deset meseci borbe odneo pobedu koju su mu doneli glasovi publike, a bio je i favorit većine žirija. Kao glavnu nagradu osvojio je snimanje albuma, na kojem će, kako saznajemo, učestvovati i neki članovi...

Nastavak na Scandal.rs...

POBEDNIK PINKOVIH ZVEZDA IVAN KURTIĆ: Ćerku nisam video 9 godina!

Izvor: Kurir, 29.Jun.2015, 11:03

Nisam Nataliju video devet godina, jednostavno nisam mogao jer živi u Nemačkoj. Nisam se protivio da je majka odvede, jer sam želeo najbolje za nju..Ivan Kurtić, prvi pobednik Pinkovih zvezda, u trenutku najveće sreće, kada mu se životni san ostvario, setio se da ćerke s kojom tu radost ne može...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.