Ista Kim Kardašijan, samo malo luđa

Izvor: Svet, 03.Maj.2015, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ista Kim Kardašijan, samo malo luđa

Neverovatna sličnost između Kim Kardašijan i modela i glumice Karmen Ortege ne završava se samo na fizičkom izgledu. Karmen takođe voli utegnute haljine koje ističu njene obline, stalno fotka selfije, a čak je bila u vezi sa bivšim dečkom rijaliti zvezde.
Iako se Karmen Ortega uveliko bavila modelingom, mediji su je uočili tek 2010. godine, kad je, odmah posle raskida Kim Kardašijan i američkog fubalera Redžija Buša, započela vezu s poznatim sportistom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Tad je počelo da se priča da ona kopira Kim, jer imaju veoma sličnu građu, boju kose i stil oblačenja. S tim što je Karmen mnogo smelija od Kardašijanke, jer često ne nosi grudnjak uz pripijene haljine.


A photo posted by ✨Carmen Ortega✨ (@carmenortega) on Mar 5, 2015 at 8:56pm PST


Smelost ove seks bombe izašla je na videlo i kad je imala peh sa garderobom, kad joj je cela dojka ispala iz bele bluze. Paparaci su je naravno okružili, a Karmen nijednog trenutra nije pokazala da joj je neprijatno. Čak se nije potrudila ni da namesti majicu. To je bio drugi put da je ona bila u žiži interesovanja, pa su joj mnogi mediji dali etiketu “željna pažnje”.


A photo posted by ✨Carmen Ortega✨ (@carmenortega) on Feb 7, 2015 at 1:49pm PST


A kad je Kim ofarbala kosu u plavo i izbacila čuvenu fotku guze u belom kupaćem kostimu, isti potez je napravila i Ortega. Doduše, njena fotka nije bil ani upola toliko popularna, ali je ova provokativna devojka pokazala da je i njena guza podjednako velika kao i Kimina, ali i da i da obožava da pravi selfije


A photo posted by ✨Carmen Ortega✨ (@carmenortega) on Nov 7, 2014 at 12:00pm PST


Od skoro, javnost je po treći put “poludela” za Ortegom, a ovaj put to nema veze s Kim Kardašijan. Karmen je sad upovila u gej vode, jer se spekuliše da je u vezi s dugogodišnjom partnerkom komičarke Rozi O Donel. Ova devojka definitivno zna kako da privuče pažnju medija, mada ne baš na pravi način.


A photo posted by ✨Carmen Ortega✨ (@carmenortega) on Apr 23, 2015 at 8:37am PDT




A photo posted by ✨Carmen Ortega✨ (@carmenortega) on Mar 20, 2015 at 1:36pm PDT




A photo posted by ✨Carmen Ortega✨ (@carmenortega) on Apr 27, 2015 at 7:35pm PDT

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.