Isplivao dokaz prevare oko stana! Dalilini fanovi besni:Ova fotka je potvrda da su izigrani za pare

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2017, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isplivao dokaz prevare oko stana! Dalilini fanovi besni:Ova fotka je potvrda da su izigrani za pare

Da li moguće da im je ovo uradila?!

Pobednica pete sezone najpopularnijeg rijaliti progama na Balkanu "Parovi" Dalila Mujić uživa u svakom slobodnom trenutku u Beogradu s obzirom na to da je šest meseci provela u zavorenom prostoru, odnosno u vili u Zemunu.

Naime, nakon što je pobedila i osvojila 30.000 evra, Dalila je kao nagradu od fanova i obožavatelja koji su je svih šest meseci podržavali dobila stan u Zemunu u koji s eodmah po izlasku iz rijalitija uselila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zajedno sa svojim dečkom.

Ona je veoma aktivna na društvenim mrežama, te često objavljuje lajvove i fotke iz novog stana. Sudeći po tome, može se zaključiti da u stanu dominira beli nameštaj koji je veoma moderan i sa ukusom izabran.

A post shared by Jedini pravi profil 🤗😇🍼 (@dalila_morenno_official) on Jul 3, 2017 at 3:09pm PDT

No, s druge strane javljaju se i oni kojima nije svejedno što je Dalila pobedila (imali su nekog drugog favorita), pa jedni od fanova tih finalista objavili su na Fejsbuku fotografiju stana koji je identičan Dalilinom, a koji se izdaje na jedan dan i koji se takođe nalazi u Zemunu.

Oni pišu po društvenim mrežama kako je Mujićeva prevarila ljude i iznajmila stan, dok drugima govori da ga je dobila na poklon.

Dali nije kupila stan pic.twitter.com/CQPPu4RaHY

— pensador (@sakriosamime) 06. јул 2017.

Šta je u stvari istina, ne znamo, ali verujemo da će se Dalila oglasiti i da će otkriti svima o čemu se zapravo radi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.