Isplatio se trud: U sasvim drugačijem izdanju gledaćemo je u novom spotu!

Izvor: Svet, 26.Nov.2014, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isplatio se trud: U sasvim drugačijem izdanju gledaćemo je u novom spotu!

Za nekoliko dana publika će imati prilike da presluša deveti studijski album folk pevačice Goge Sekulić “Ponovo rođena”, koji otvara pesma “Ja hoću sve”.
Za pomenutu pesmu, koju je Goga snimila u saradnji sa DJ Emmporiom, snimljen je i spot pod rediteljskom palicom Dejana Milićevića, koji se trenutno nalazi u montaži i pitanje je dana kada će publici biti premijerno predstavljen.
Spot će biti veoma dinamičan i zaista se cela ekipa potrudila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da scene budu pune energije, kao što je i sama pesma. Iako je snimanje bilo veoma naporno jer je Dejan želeo da svaka scene bude savršena, kada sam videla kakve smo kadrove snimili, shvatila sam da se sve isplatilo“, rekla je Goga.
Ona je veliki profesionalac, ali i veoma zabavna osoba, pa nam je snimanje prošlo veoma brzo. Pesma je već naišla na lep odjek kod publike, tako da verujem da će spot samo upotpuniti utisak“, kaže DJ Emmporio.



Izvor: Opera17
Foto: Facebook

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Goga Sekulić snimila spot za pesmu "Ja hoću sve": Biće nešto potpuno drugačije! (Foto)

Izvor: Svet plus, 27.Nov.2014, 10:31

Goga Sekulić uskoro će premijerno svojim fanovima predstaviti novi album, a kao najavu za isti snimila je spot za pesmu "Ja hoću sve ", koji će po pevačicinim rečima biti potpuno nešto drugačije od svega do sada što je radila.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.