Isidora Bjelica: Problem je što nam uzori nisu uspešne žene, već starlete

Izvor: Svet, 27.Feb.2015, 01:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isidora Bjelica: Problem je što nam uzori nisu uspešne žene, već starlete

Svakog četvrtka na televiziji Delta od 21 sat emituje se emisija “Modni impuls”. Ovog puta urednik i vodjitelj je Branislav Vujić koji je ugostio poznatu književnicu Isidoru Bjelicu, koja je na vrlo jasan i konkretan način odgovarala na sva pitanja u vezi mode i zdravog načina života.
Njen stil je prepoznatljiv i voli da nosi opičene kombinacije. Isidora se dotakla današnjih starleta koje mnoge doživljavaju kao modne ikone, a ona je imala i zanimljiv komentar na ovu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << kako danas mnogi nazivaju, “profesiju”.
“Veliki problem je što danas nama nisu uzori uspešne žene, koje su na svakom polju ostvarene, već starlete što u prevodu čitaj prostitutke, i to je ono što je tužno”, rekla je Isidora.
Pogledajte celu emisiju “Modni impuls”.


Autor: Divna Anđelić
Foto: printscreen

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.