Intimna ispovest Prijovićke za STAR: Filipu neću oprostiti seks sa muškarcem!

Izvor: Scandal.rs, 30.Jul.2016, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Intimna ispovest Prijovićke za STAR: Filipu neću oprostiti seks sa muškarcem!

Ekskluzivno za STAR, Aleksandra Prijović prvi put priča o intimnim detaljima veze sa Filipom Živojinovićem i otkriva tajne iz njihove spavaće sobe!

Kako ti je bilo na odmoru u Hrvatskoj sa Lepom Brenom i Bobom?

Fenomenalno! Svi smo tih dana bili u odličnom raspoloženju i svaki dan nam je bio ispunjem smehom i pozitivnom energijom. Obilazili smo njihove omiljene plaže i uvale od kojih nijednu ne bih mogla da izdvojim koliko su lepe. Bilo je božanstveno >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << i veliko hvala Bobi i Breni na tome.”

Da li te Brena i dalje savetuje u vezi posla i ljubavi?

Kao što sam već pominjala, često se posavetujem sa njom. Ona je divna osoba koja je uvek spremna da te sasluša i iskreno kaže ono što misli. Njeno iskustvo ne samo u ovom poslu, nego i u životu je nešto iz čega mnogi mogu puno da nauče.”

Ti si prva devojka koja je toliko bliska sa Filipovim roditeljima. Čime si ih osvojila?

Mislim da je to zato što sam ja već imala jako lep odnos sa njima i pre veze sa Filipom. Nisu me upoznali kao Filipovu devojku, već su imali vremena da sami formiraju mišljenje o meni kao osobi pre nego što je naša veza započela.

Nedavno se pojavila priča da si sa kolegom Đanijem imala tajnu vezu. Jesi li se uplašila njegove supruge Slađe?

Ne plašim se Đanijeve žene! Mi smo u super odnosima, bila sam redovan gost na svim njihovim veseljima, a tako će i ostati. Muka mi je više da komentarišem takve priče.”

Mediji te predstavljaju kao fatalnu ženu, da li stvarno toliko opasna?

“Pa pitajte Filipa, ne žali se! (smeh) Pošto smo non-stop u krevetu, verovatno je prezadovoljan!“ (smeh)

Da li bi ga ostavila ako bi saznala da te je prevario?

Ne bih, sve u stvari zavisi od okolnosti, ali verujem da mu pored mene ne treba druga. Kažem vam, mi sve rešavamo u krevetu! Naravno, uzvratila bih mu istom merom, udarila bih ga tamo gde ga najviše boli, pa neka onda i on meni oprosti.”

Muvaju li ga i dalje devojke ili su se sada povukle?

“Naravno da ga muvaju, ali ne obazirem se! Ne plašim se konkurencije jer je nemam. Mada, muvaju ga u poslednje vreme i muškarci što mi je mnogo smešno.”

Zar bi mu i prevaru sa muškarcem oprostila?

“Mislim da to ne bih. Zanimljivo je meni da slušam o tome dok drugi pričaju, nemam predrasude prema gej populaciji, ali ako bih Filipa zatekla u krevetu sa drugim muškarcem, verovatno bih zauvek završila sa njim.”

Hoćete li se veriti u skorije vreme?

Volimo se i uživamo, a to nam je trenutno najbitnije. Za veridbu ima vremena. Srećni smo, svaki slobodan trenutak provodimo zajedno, a ako bude nekih promena saznaćete među prvima”.

Jedan astrolog je rekao da ćete vas dvoje uskoro raskinuti jer tebi više odgovara neki stariji muškarac…

“Astrologa pozdravljam, ali verovatno je pogledao u zvezde neke druge osobe! (smeh) Možda je taj stariji čovek o kom priča upravo Filip. U svakom slučaju, pred nama je budućnost, a videćemo ko je bio u pravu.

Kružila je priča da se baviš vradžbinama, te da su zato muškarci sa kojima si u vezi ludi za tobom?

A priče kruže… (smeh) Ne bavim se takvim stvarima, ja sam obična devojka i ulazim u veze kao i svaka druga, ne vračam. E sad, možda bacam čini u krevetu!” (smeh)

Imaš najslušaniju pesmu ovog leta, jesu li ti čestitale koleginice?

Presrećna sam kako je publika reagovala na novi singl Totalna anestezija. Svi pevaju uglas sa mnom gde god da nastupam, što je najbitnije, a čujem i da je jedna od najslušanijih pesama po klubovima. Ima, naravno, kolega koji su mi čestitali i za koje znam da se iskreno raduju mom uspehu. Isto tako, ima i onih kojima sam trn u oku, ali i njima želim da ubodu bar jedan hitić.”

I Rada i Milica Pavlović su ubole hit, ali tvoja pesma ima najviše pregleda na jutjubu. Je l’ ti drago zbog toga?

Pesme su im fenomenalne i volim da ih slušam. A to čija je pesma najveći hit ne određuje broj pregleda na jutjubu, već kako prolazi na terenu, kao što je bio slučaj sa mojom pesmom Za nas kasno je, vreme će pokazati pravu sliku.

Da li ti se više dopada Radina ili Miličina pesma?

“Obe su odlične i svaka je baš u njihovom fazonu. Nije svaka pesma za svakog pevača, a one su baš pogodile pesme koje im leže. Isto tako se i ja trudim da snimam pesme koje će nositi moj prepoznatljiv stil.”

I Severina je izbacila dva singla za kratko vreme, ali nijedan nije postao hit…

Severina važi za jednu od naših najvećih zvezda! Suludo je pričati da je ona pala posle neke pesme. Njenu karijeru čini mnogo više od toga i očekujem da još dugo radi na visokom nivou na koji nas je navikla.

Koleginice te često ogovaraju u poslednje vreme, ali nijedna ne sme da te pljuje javno. Misliš li da su ljubomorne?

Realno, ko ne bi bio ljubomoran na mene pored ovakvih pesama i ovakvog momka?! (smeh) Kada kažeš koleginice, sigurno ne misliš na uspešne i ostvarene pevačice, već na one koje koriste moje ime kako bi dobile mali prostor u medijima. Znam da me ogovaraju, da izmišljaju, ali šta će drugo kad su dokone, a ja nemam vremena da se bavim njima, prebukirana sam.

Željko Šašić te je nazvao Cecom za siromašne. Kako si to shvatila i šta on ima protiv tebe?

Gospodinu Šašiću želim da uskoro snimi bar jedan hit, neki kakve je snimao kad sam ja bila mala, pa će verovatno imati malo manje vremena da se bavi mojim likom i delom i drugim koleginicama koje proziva.”

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.