Indigo: Rasta predstavio 4 pesme sa novog albuma! VIDEO

Izvor: Svet plus, 22.Feb.2017, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indigo: Rasta predstavio 4 pesme sa novog albuma! VIDEO

Popularni reper Stefan Đurić, poznatiji kao Rasta, predstavio je danas četiri pesme sa njegovog novog albuma koji nosi naziv INDIGO. 

Jedan od najpopularnijih repera na našim prostorima, Stefan Đurić Rasta, rešio je da obraduje svoje fanove novim albumom. "Indigo" je projekat na kom je reper dugo i studiozno radio, kako bi bio siguran da će sve biti onako kako je zamislio. Danas je na svom zvaničnom Jutjub >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << kanalu predstavio četiri pesme "Moja stvar", "Vedro nebo", "Sreća" i naslovnu numeru "Indigo". Ovo je samo prvi deo koji je predstavio publici, a još pesama očekuje nas uskoro.

Dok ceo album ne ugleda svetlost dana, uživajte u pesmama koje su već tu:

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RASTA OBRADOVAO FANOVE: Poslušajte četiri nove reperove AUTOBIOGRAFSKE pesme! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 22.Feb.2017

Kao što je i najavio, Stefan Đurić Rasta izbacio je četiri spota za četiri nove pesme - "Indigo", "Moja stvar", "Vedro nebo" i "Sreća". Kako je reper naveo, ove numere su autobiografske i deo su njegovog novog albuma koji nosi naziv "Indigo"...- Ove četiri pesme su iz prvog lica, moj život, zato...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.