IZLETELO JOJ: Lepa Lukić otkrila tajni ugovor sa produkcijom Parova!

Izvor: Kurir, 19.Apr.2015, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZLETELO JOJ: Lepa Lukić otkrila tajni ugovor sa produkcijom Parova!

Ja nisam izbačena! Ne dotiče me to. Ja sa produkcijom imam ugovor na dva meseca, tako da ne razmišljam o tome, rekla je Lepa

Prilikom nominacija u vili "Parova" izbila je svađa između ukućana, a jedna od glavnih tema bilo je i to što je Lepa Lukić dobila veliki broj glasova za izbacivanje .

Dok su se raspravljali, Lepa je istakla da ona ostaje u kući dva meseca.

"Ja nisam izbačena! Ne dotiče me to. Ja sa produkcijom imam ugovor na dva meseca, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << tako da ne razmišljam o tome. Ja sa njima mogu da se dogovaram kako ja hoću i kako mi odgovara", rekla je Lepa u besu, nakon čega je voditeljka prekinula i opomenula.

"Molim vas da više ne pominjete produkciju i pominjete takve stvari. Jedino prema čemu se produkcija upravlja jesu glasovi gledalalca", rekla je voditeljka.

(Opera 17)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.