Izvor: Scandal.rs, 27.Feb.2017, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I on je pevač! Upoznajte rođenog brata Darka Lazića (foto)

Rođeni brat popularnog folk pevača Darka Lazića, Dragan krenuo je njegovim stopama, pa je pre nekoliko godina odlučio da se okuša u muzičkim vodama. Međutim, Darkovu popularnost još nije uspeo da dostigne.

Pre nešto manje od dve godine u domu pevača bilo je veoma dramatično jer je Dragan doživeo saobraćajnu nesreću kod Šimanovaca i završio u Urgentnom centru, a saobraćajnu nezgodu je godinu dana kasnije imao i Darko kada je pao sa motora i zadobio ozbiljnu povredu >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << ramena zbog čega mu je bila ugrađena šipka koja mu je tek pre nekoliko dana izvađena.

Iako se ne viđaju često zajedno u javnosti, Darko je veoma vezan za svog brata, a ovako on izgleda.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.