Holivudski glumci mrze da rade sa ovim zvezdama

Izvor: Svet, 29.Mar.2015, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holivudski glumci mrze da rade sa ovim zvezdama

Ako nešto može da uništi karijeru holivudskih zvezda, onda je to loša saradnja. Zvezde sa ove liste, pored izuzetnih profesionalnih uspeha, poznati su i po tome što je sa njima gotovo nemoguće raditi.
Edvard Norton
Glumac Edvard Norton poznat je u holivudskim krugovima kao surovi profesionalac koji ulozi prilazi s maksimalnom posvećenošću. Sa druge strane, njegove kolege nerado sa njim sarađuju jer ga doživljavaju kao osobu opsednutu kontrolom. U jednom intervjuu, Norton >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je rekao:
“Nikada ne prilazim filmovima samo kao glumac, već kao i dramaturg. A kada radite sa velikim umetnicima, oni to razumeju i pruhvataju. Međutim, kada radite sa nesigurnim ljudima – to može da bude problem”.
Kristijan Bejl
Kristijan Bejl je još jedan u nizu talentovanih glumaca koji svoj posao shvata izuzetno ozbiljno. I dok na velikom platnu pleni harizmom i ogromnim talentom, dotle su retki oni koji umiru od želje  da rade sa ovim glumcem. Takođe, dok snima, glumac retko kada ulazi u prisnije odnose sa kolegama.
Ne želim da budem upućen u živote drugih glumaca, isto kao što ne želim da drugi znaju mnogo o mom privatnom životu”, rekao je svojevremeno Bejl.

Džejms Kameron
Džejms Kameron spada u red najuspešnijih holivudskih reditelja. I njega prati glas da je težak za saradnju i da često pred glumce stavlja ozbiljne izazove. Zbog ovakvog stava, reditelj je dobio nadimak “Gvozdeni Džim”. A nakon premijere “Avatara” Kameron je izjavio:
“Rad na ovom filmu bilo je izuzetno i retko iskustvo. Sada mi je jasno da ni dva filma neće biti dovoljna da prikažem sve što želim”.

Šaja Labaf
Čini se da je glumac Šaja Labaf konstantno u centru medijske pažnje, ali najviše zbog čestih ispada i svađa sa kolegama sa snimanja. Takođe, retko da postoji glumac koji je snimao sa Labafom a da ima pozitivan komentar o njemu. Upitan da otkrije šta ga je motivisalo da postane glumac Šaja je jednom odgovorio:
“Počeo sam da se bavim  ovim poslom zbog novca. Nije postojao nijedan drugi razlog. Kada sam dobio prvu ulogu, ništa nisam znao o ovom zanatu. Nikada nisam čitao Stanislavskog niti sam znao nešto o Strasbergovoj tehnici. Jedino što sam znao je da ću zaraditi novac koji mi je bio neophodan. Moj otac je bio diler droge, a majka je prodavala olovke. To je bio moj život”.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Holivudski glumci mrze da rade sa ovim zvezdama

Izvor: Scandal.rs, 29.Mar.2015

Edvard Norton..Glumac Edvard Norton poznat je u holivudskim krugovima kao surovi profesionalac koji ulozi prilazi s maksimalnom posvećenošću. Sa druge strane, njegove kolege nerado sa njim sarađuju jer ga doživljavaju kao osobu opsednutu kontrolom. U jednom intervjuu, Norton je rekao:..“Nikada...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.