Holivudski glumci mrze da rade sa ovim zvezdama

Izvor: Scandal.rs, 29.Mar.2015, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holivudski glumci mrze da rade sa ovim zvezdama

Edvard Norton

Glumac Edvard Norton poznat je u holivudskim krugovima kao surovi profesionalac koji ulozi prilazi s maksimalnom posvećenošću. Sa druge strane, njegove kolege nerado sa njim sarađuju jer ga doživljavaju kao osobu opsednutu kontrolom. U jednom intervjuu, Norton je rekao:

“Nikada ne prilazim filmovima samo kao glumac, već kao i dramaturg. A kada radite sa velikim umetnicima, oni to razumeju i pruhvataju. Međutim, kada radite sa nesigurnim ljudima >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << – to može da bude problem”.

Kristijan Bejl

Kristijan Bejl je još jedan u nizu talentovanih glumaca koji svoj posao shvata izuzetno ozbiljno. I dok na velikom platnu pleni harizmom i ogromnim talentom, dotle su retki oni koji umiru od želje  da rade sa ovim glumcem. Takođe, dok snima, glumac retko kada ulazi u prisnije odnose sa kolegama.

Ne želim da budem upućen u živote drugih glumaca, isto kao što ne želim da drugi znaju mnogo o mom privatnom životu”, rekao je svojevremeno Bejl.

Džejms Kameron

Džejms Kameron spada u red najuspešnijih holivudskih reditelja. I njega prati glas da je težak za saradnju i da često pred glumce stavlja ozbiljne izazove. Zbog ovakvog stava, reditelj je dobio nadimak “Gvozdeni Džim”. A nakon premijere “Avatara” Kameron je izjavio:

“Rad na ovom filmu bilo je izuzetno i retko iskustvo. Sada mi je jasno da ni dva filma neće biti dovoljna da prikažem sve što želim”.

Šaja Labaf

Čini se da je glumac Šaja Labaf konstantno u centru medijske pažnje, ali najviše zbog čestih ispada i svađa sa kolegama sa snimanja. Takođe, retko da postoji glumac koji je snimao sa Labafom a da ima pozitivan komentar o njemu. Upitan da otkrije šta ga je motivisalo da postane glumac Šaja je jednom odgovorio:

“Počeo sam da se bavim  ovim poslom zbog novca. Nije postojao nijedan drugi razlog. Kada sam dobio prvu ulogu, ništa nisam znao o ovom zanatu. Nikada nisam čitao Stanislavskog niti sam znao nešto o Strasbergovoj tehnici. Jedino što sam znao je da ću zaraditi novac koji mi je bio neophodan. Moj otac je bio diler droge, a majka je prodavala olovke. To je bio moj život”.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.